Els nostres emprenedors.

bf5e3641-1f2f-48e1-a1f5-1115613b135d    Avui ens han visitat la Nathalie Farber i l’Alberto González, dos exalumnes de l’escola del cicle formatiu superior de Guia, Informació i Assistència Turística que han creat les seves empreses.

Han fet una xerrada pels alumnes actuals dels cicles de Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, GIAT i Direcció de Cuina. Al llarg de quasi dues hores de sessió ens han explicat com va sorgir les seves idees de negoci, quines dificultats han tingut i continuen tenint, les motivacions que tenen per superar les mateixes, els seus projectes futurs, les dificultats de caràcter econòmic….es a dir tot allò que té relació amb un projecte de creació d’empresa.

La valoració que fem la l’activitat és molt positiva donat que tots dos han aconseguit transmetre l’essencia del que representa optar per iniciar el propi negoci. La Nathalie ha creat una empresa de rutes guiades i organització de viatges i l’Alberto és “freelance” d’una agencia de viatges.

Agraïm el seu esforç i els felicitem per les seves iniciatives i que, en aquest cas, serviran de referencia  per a futurs emprenedors que seguint el seu exemple decideixin crear la seva propia empresa.

   376b5401-3e6c-4a43-b024-eb5c2876cd838d8da31f-fdf2-4ed7-9f70-c37a69899655

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s